Відкрите звернення християн Черкащини

Відкрите звернення християн Черкащини

15/10/2015 Без рубрики 0

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ ХРИСТИЯН ЧЕРКАЩИНИ

ДО УЧАСНИКІВ ВИБОРЧОГО ПРОЦЕСУ

 

В цей час, коли наша країна як ніколи в новітній історії потребує миру, єдності і справедливості, ми, представники християнських конфесій Черкащини, молячись за щасливе майбутнє нашого народу, звертаємось до вас, шановні співгромадяни.

 

Право вільного вибору власної долі – це невід’ємне право людини, яке надане їй і визнається Самим Богом. Навіть Він не зазіхає на це право в таких важливих питаннях, як вибір нами шляху, що веде до вічного спасіння або погибелі.

Маніпуляції виборчим процесом, що здійснюються шляхом підкупу виборців, використання «адміністративного ресурсу», недопущення до участі в виборах або позбавлення реєстрації кандидатів на виборні посади без вагомих на те причин, введення виборців в оману шляхом використання брудних політичних та рекламних технологій, застосування погроз та насильства – все це перешкоджає громадянам вільно реалізувати своє право підтримати або відмовити в довірі тим, хто намагається бути обраним до органів місцевого самоврядування. Вдаючись до таких дій або свідомо ігноруючи і сприймаючи їх як належне, ми накликаємо на себе і на країну Божий гнів і прокляття.

«Горе тим, що несправедливі видають закони, що пишуть приписи жорстокі, щоб відправляти вбогих без правосуддя, щоб позбавляти права бідних у моїм народі…» ( Святе Письмо, Іс.10:1,2)

«Проклятий, хто бере підкупа…» (Святе Письмо, Повт.27:25)

Звертаємось до виборців, кандидатів на виборні посади та осіб, що забезпечують здійснення виборчого процесу –

не примножуймо беззаконня, гріху і несправедливості в суспільстві, за які сьогодні наша країна вже і так платить занадто високу ціну!

Молимось, щоб Сам Господь в ці дні дарував нам мудрість і розсудливість, аби здійснити вибір, який стане благословенням для країни і народу, а також, щоб лукаві задуми нечестивих людей, які прагнуть влади, не справдилися.

«Блаженні, хто держиться права, хто чинить правду кожного часу!»

(Святе Письмо, Пс.105:3)

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.